Korábbi szeminárium 
hanganyagai elérhetőek
Mironseminars.eu

Bevezetés a magasabb szintű tudatosságba

Minden az alapok lerakásával kezdődik -  Ingoványra a spirituális tudásban sem lehet várat építeni. 
Örömmel jelentem, hogy a szeminárium  már online is visszahallgatható egy zárt rendszeren keresztül, 
ha bizonyosságot szeretnél kapni - mielőtt a gyakorlatban is belevágnál! 

2 Napos szeminárium személyes részvétellel

Bárki, aki úgy érzi, itt az ideje a valóságot meglátni, megtalálja helyét a Bevezetés a magasabb szintű tudatosságba szemináriumon, ahol minden misztikumtól és spiritualitástól mentes valós képet kaphat arról, hogyan is épül fel a látható és nem látható világunk. Egyszerűen összeáll a kép az egész világról, s benne magunkról. Lehetőséget ad megérteni, majd megtapasztalni az ember által megélt tudati minőségeket és tudatszinteket.

Megtapasztalás

A szeminárium célja az ember által megélhető tudatminőségek és tudatszintek gyakorlati megtapasztalása és tudatosítása.
Learn more

Harmónia

Az elmélet és gyakorlat alkalmazása az elme és a lélek rendbetételét eredményezi, és e kettő harmóniája adja a boldog ember tudatosságát.
Learn more

Intuíció

A szemináriumon résztvett hallgató az intuíció embere lesz. Egy döntésképes, az önmaga élete, elméje és lelke felett rendelkező szabad ember.
Learn more

Szemlélő

A semleges ember külső szemlélőként van jelen a saját életében. Nem reagál, nem ítélkezik, nem minősít, nem közömbös és nem hasonlít össze.
Learn more

Szabad és tudatos életet élhetünk

A képzés alatt mélytudati állapotok elsajátításával, az intuíciós (ESPer) képességek, érzékelések beindításával egy önálló, döntésképes életre vezet, amelyben figyelve a saját intuícióra mindenki a saját életét képes élni. 

Miután megértjük a test-lélek-elme működésének összefüggéseit, azok gyakorlati tudását a mindennapokban alkalmazva egy teljesebb, szabad és tudatos életet élhetünk. Így megnyílik mindenki számára az út, hogy megtalálhassa a boldogságát!

Ez a szeminárium képezi az alapját az összes többinek, melyek erre épülnek. Amennyiben most találkoztál Mironnal - Kezd Itt!!

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz a bevezetés a magasabb szintű tudatosságba szeminárium? 

32.000.- Ft
A Bevezetés a magasabb szintű tudatosságba szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 450 euro-ba kerül. Miron  szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedüláló 32.000.- forintos áron legyen elérhető. 
 2 napos elfoglaltságot jelen a számodra a rendezvény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Budapesten kerül megrendezésre. 
Az ár az előadás tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen. 

Figyelem: Ez a szeminárium nem ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges!

 Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket! 

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>

Korábbi előadás - Hanganyaga

Less be kulisszák mögé, milyen is egy Miron Bevezetés a magasabb szintű tudatosságba szeminárium!  Korábbi képzések hangfelvételét tudod  tudod magadévá tennei, hogy bizonyosságot szerezhess - hogy ez e a Te utad. 

A hangfelvételek a MironLife Academy zárt felületén érhetőek el. Az ár nem tartalmaz személyes találkozókat, sem gyakorlati útmutatást sem az előadás feladatinak pontos kivitelezését valamint mentori segítséget sem. 

A MironLife Academy online felvételeinek segítségével megérthetsz összefüggéseket és ha figyelmesen végigkíséred az anyagot - akár rá is érezhetsz a lényegre - megnylhatnak benned a kapuk. A hangfelvételekhez örökös lesz a hozzáférésed, amelyet le is tölthetsz, hogy offline módban is tudd hallgatni ezeket.
29000.- Ft
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu