Mironseminars.eu

Oldás - 4 napos szeminárium

Engedd el félelmeidet, kétségeidet, bizonytalanságaidat és emelkedj felül eddigi korlátaidon! Válj szabaddá, hogy sikeresebb és boldogabb életed lehessen!

4 napos Oldás szeminárium személyes részvétellel

Az elme csendjének (mindfulness) magas szintű alkalmazását tanuljuk meg először a stabil és stresszmentes életért. Majd megismerjük a test, lélek és elme hármasságának összefüggéseit, hogy összeálljon a kép életünkről, megértsük múltunkat és felszabadítsuk személyiségünket, igazi énünket, az Önvalót. 
A belső csendre épülő gyakorlatok célja a lelki és mentális blokkok, elakadások (Pl.: gyermekkori lelki sérülések, traumák és félelmek, szorongások stb.) hatékony felismerése és kioldása.

Megtapasztalás

A szemináriumon megtapasztalhatjuk, hogy megélt felismeréseink, és az azt követő oldások, milyen pozitív változásokat hoznak az életünkbe.
Learn more

Harmónia

A tanfolyamon ráeszmélünk arra, hogy minden egyes felismeréssel és oldással egyre közelebb kerülünk belső harmóniánkhoz.
Learn more

Intuíció

A képzésen tett felismeréseink és az oldások hatására intuíciónkat sokkal inkább képesek leszünk észrevenni, és hallgatni rá.
Learn more

Szemlélő

Az oldásoknak és a kurzuson tanultak otthoni alkalmazásának köszönhetően állandóan kattogó elménk elcsendesedik, és egyre inkább személői leszünk életünknek.
Learn more
Az Oldás szeminárium kiscsoportos, hatékony módszertana, amit elsajátítva otthon, önállóan is tudsz majd alkalmazni, jelentősen megkönnyítheti életedet! 

Mindazoknak szól ez az esemény, akiknek életükben elakadásaik vannak, és szeretnének tenni valamit és dolgozni Magukon egy sikeresebb és boldogabb életért.

Oldás rendezvény technikai részletei:

Az Oldás 4 napos szeminárium, jellemzően cs-p (10-től -17-ig) hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) tartó elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk.

(A változtatás jogát fenntartjuk.) A részletekért keresd oktatásszervezőnket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes rendezvények mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken az eseményeken rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz az Oldás szeminárium? 

99.000.- Ft
Az Oldás szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazás önállóan szervezendő!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu