Mironseminars.eu

Supra Szeminárium

A Szupraszensz vagy testen kívüli érzékelés újra aktiválásával pozitívan tudjuk befolyásolni kapcsolataink minőségét és saját magunk, családunk, barátaink egészségét. Képessé válunk arra, hogy kifinomult képességeinket tudatosabban használjuk mind a munkánkban, mind a magánéletünkben.

4 napos Supra szeminárium személyes részvétellel

A magasabb szintű tudatosság (Samadhi) állapotainál, a meditációk és a halálközeli élmények (HKÉ) gyakori velejárói a testen kívüli élmény, melytől azonban nincs miért tartanunk. 
A szeminárium során megtanuljuk tudatosan megélni és kezelni a testen kívüli állapotokat. A 4 napos képzés alatt megismerjük és megtanuljuk használni az ebben a tudatállapotban elérhető képességeket is, mint pl. spirit-to-spirit kommunikáció, idő és térfüggetlen távérzékelés, távgyógyítás, valóságérzékelés stb.

Megtapasztalás

A teste kívüli érzékelés megtapasztalása és az életünkben való alkalmazása nem kiváltság, bárki képes erre ráérezni és megtanulni.
Learn more

Harmónia

A testen kívüli érzékelés elsajátítása és a mindennapjainkban való alkalmazása harmóniában van az Univerzummal.
Learn more

Intuíció

Ebben a tudatállapotban az intuitív érzékelés és annak megélése a mindennapi életben magától értetődővé válik.
Learn more

Szemlélő

A testen kívüli érzékelést és élményeket csak a szemlélő állapotában vagyunk képesek megtapasztalni és megélni.
Learn more
Ezen a tanfolyamon a testen kívüli tapasztalatok és élmények megismerésére és ebben a tudatállapotban használható érzékelés (SSP-Supra Sensorial Preception) gyakorlati megtanulására fókuszálunk. Empirikus módon, misztika és ködösítés mentesen, a hétköznapokban is használható képességekre teszünk szert.

Supra szeminárium technikai részletei:

A SUPRA Szeminárium 4 napos, jellemzően cs-p (10-től -17-ig) hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk. 

(A változtatás jogát fenntartjuk.) A részletekért keresd oktatásszervezőnket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes tanfolyamok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken a szemináriumokon rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz az Supra szeminárium? 

99.000.- Ft
A Supra szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazást önállóan szervezendő!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Kosárba
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu