Mironseminars.eu

Csend és EGYség Szeminárium

A belső csenden keresztül az EGYSÉG mély, mégis végtelenül tág megélése, a Misztikus Unió csodája. Érezzük, látjuk, tapasztaljuk és tudjuk a teljes Univerzum minden tudását és bölcsességét.

4 napos Csend és EGYség szeminárium személyes részvétellel

A szeminárium célja a belső csend határtalanságának megértése és megélése. A határtalanság kulcsa Önmagunk, Önvalónk megtapasztalása és átadása az EGYSÉGbe. 
Az EGYségbe oldódó ember az Önfeladás útját járva megvilágosodik és felfogja a létezés célját. Ez a Samadhi. Itt feloldódik az én, mégis felfogjuk a végtelen fogalmát és megéljük a tér és idő felolvadását.
Életfordító élményeket adó szeminárium.

Megtapasztalás

A belső csend megtapasztalása az elme számára ellenállásokkal teli kihívás, de lelkünknek a megérkezés határtalan élményét adja.
Learn more

Harmónia

A belső csend és ezen keresztül az EGYség egy módosult tudatállapot. Ennek az állapotnak a harmóniájában ráébredünk valódi Önmagunkra.
Learn more

Intuíció

A belső csend állapotában zajos elménk zaklatott csapongása helyett az intuíció csendes, szelíd, mégis határozott vezetését élhetjük meg.
Learn more

Szemlélő

A belső csend az első lépés ahhoz, hogy szemlélőként láthassuk rá saját életünket, ami hozzásegít a stresszmentes élethez.
Learn more

Önvalód megismerése

A Samadhi tudatállapot eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a belső csend. 

Ezen a szemináriumon az elme elcsendesedését segítő gyakorlatok és meditáció segítségével el tudod sajátítani a tudatosság és a spiritualitás azon eszközeit, melyek hatékonyan segítenek abban, hogy közelebb kerülj Önmagadhoz.

A tanfolyamon megszerezheted azt a gyakorlati és elméleti tudást, ami hozzá segít Önvalód megismeréséhez.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz a Csend és EGYség szeminárium? 

99.000.- Ft
A Csend és EGYség Szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény (cs-v) , mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazást önállóan szervezendő!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>

Kosárba
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu