Miron szemináriumok tematikája

Elkészítettük számodra az önfejlesztés ajánlott haladási útvonalát, mellyel garantáltan sikereket érhetsz el!

Gyere, tarts velünk!

Miért fontos lépésről, lépésre haladni az önfejlesztéssel?

A tudatosság az élet minden területén kulcsfontosságú a siker és a boldogság eléréséhez. Az állandó jelenlét, a tudatos cselekvés és gondolkodás segít nekünk a kiteljesedés, harmónia elérésében, az egészség megteremtésében - fizikai, mentális, szellemi és energetikai szinten egyaránt. A Miron szemináriumok minden fontos ismeretet és gyakorlati tudást megadnak ezek elsajátításához.

Az átadott elméleti anyag befogadásához, az erre épülő energetikai és egyéb gyakorlatok, oldások valódi, hatékony alkalmazásához azonban elengedhetetlen, hogy az alapoktól kezdve folyamatosan, a kidolgozott tematika alapján haladj a tanfolyamokkal.

Ez a folyamatos, kiegyensúlyozott ütemű tanulás lehetővé teszi számodra, hogy befogadd, majd integráld az új, egymásra épülő információkat. Ahogy haladsz majd előre a meditációk, gyakorlatok egyre nagyobb jelenlétet, tudatosságot, koncentrációt igényelnek tőled.

Ez a szisztematikus haladás teszi tehát lehetővé, hogy valóban sikereket, új megtapasztalásokat érj el a tudatosodás érdekes önismereti útján.

Az alábbi ábrán megtekintheted a szemináriumok témaköreit

Nagyobb mérethez kattints a képre 
Miron szemináriumok tematikája

Hol  kezdjem a tudatosodást?

 • Minden az alapok lerakásával kezdődik - Ingoványra a spirituális tudásban sem lehet várat építeni.

 • A Bevezetés a magasabb szintű tudatosságba szeminárium fontos, elmélet megértést ad a mindennapi testi-lelki-mentális-szellemi szintű összefüggésekről, valamint hatékony eszközöket nyújt azok harmonizálásához, melyekre a továbbiakban építkezhetsz. Tehát ezzel a képzéssel érdemes kezdeni az önfejlesztést!
 • Ha már könyvek, előadások, más képzések segítségével elindultál az önismeret, spirituális tudás útján, akkor is javasoljuk, hogy ezzel a tanfolyammal alapozd meg a Miron szemináriumokon vakó továbbhaladást!

Hogyan haladjak tovább a tanfolyamokkal?

 • A főszemináriumokat mindenképp szükséges egymásra épülve elvégezni, a felépített sorrend teszi lehetővé a teljes megértést, a hatékony gyakorlati előrehaladást. A szemináriumot bemutató ábrán lentről, felfele haladjunk a képzésekkel.
 • Ezekhez tartoznak további kiegészítő tanfolyamok, melyek egy-egy főszemináriumhoz kapcsolódva adnak további hasznos ismereteket. 

Hol kerülnek megrendezésre a szemináriumok?

A 2 napos szemináriumok Budapesten, a 3 napos és 4 napos elvonulások Szécsényben kerülnek megrendezésre.

 • Budapesti helyszín: OKISZ SZÉKHÁZ 1146 Budapest, Thököly út 58-60.
 • Vidéki helyszín: MAJOR HOTEL 3170 Szécsény, Salgótarjáni út 4.

Szemináriumi részvételi díjak

 • A 2 napos budapesti tanfolyam részvételi díja: 31.990Ft/fő

 • A 4 napos szécsényi szeminárium részvételi díja: 99.000Ft/fő + szállás, ellátás

Hol tudok jegyet vásárolni, jelentkezni a szemináriumokra?

Budapest - 2 napos tanfolyamokra:

A legegyszerűbb módon: fizethetsz bankkártyával a jegy.hu rendszerén keresztül.

Amennyiben utalással vagy a helyszínen készpénzben szeretnél jegyet vásárolni keresd Csiki Elvira oktatásszervező kolléganőnket! (Figyelem: Érdemes elővételben jegyet vásárolnod, mivel helyszíni jegyvásárlás esetén, sajnos nem tudjuk garantálni a férőhelyeket a terem befogadóképessége miatt!)

Szécsény - 3-4 napos szemináriumokra:

A jelentkezés feltétele: A Bevezetés a magasabb szintű tudatosságba (2 napos) tanfolyam elvégzése! A részvétellel kapcsolatosan Keresd Csiki Elvira oktatásszervező kolléganőnket! Elérhetőségei:
 • +36705902535
 • csiki.elvira@mironlife.hu
A tanfolyamdíjat az alábbi számlaszámra kérjük majd befizetni, utalás előtt mindenképp egyeztess Csiki Elvira oktatásszervezővel, mivel a szállás, ellátás ára változhat!!
 • MIRON HEALTH SOLUTIONS KFT
 • Bankszámlaszám: 11600006-00000001-98071329
 • IBAN szám, ha külföldről utalsz: HU69 1160 0006 0000 0001 9807 1329
 • SWIFT KÓD: GIBAHUHB

Melyik tanfolyamnál van lehetőség szállásra, ellátásra?

 • A Szécsényben tartott szeminárium bentlakásos. Szállást, teljes ellátást biztosítunk térítés ellenében. Utazás egyénileg, önköltséges.
  Pontos részletekkel kapcsolatosan keresd Csiki Elvira oktatásszervező kolléganőnket! Elérhetőségei >>
 • A budapesti képzés nem ottalvós! Az utazás, ellátás, szállás önköltséges, szervezés egyénileg.A helyszínen hétvégén nincs büfé.  A közeli Récsei Centerben vagy a 2 megállóra lévő Keleti pályaudvar környékén lévő vendéglátóegységekben lehet ebédelni. Ha nem szeretnéd elhagyni a képzési helyszínt, akkor termoszban kávét, teát, valamint ásványvizet,  szendvicset, gyümölcsöt érdemes hozni, amit a szünetekben el tudsz fogyasztani.

 

MironSeminars

Lenne még kérdésed?

Az alábbi videóban Miron minden fontos infót elmond, hogy miért hatékony számodra ez a képzési rendszer!

Nagyon örülünk, amikor visszajelzést kapunk a tanfolyamokkal kapcsolatosan.

 • „ Köszönöm ezt a 2 napot! Kaptam hideget-meleget! Nem mindenkit tudtam megismerni, de lehet nem is ez volt a cél. A vezetett meditáció erős, még másnap is a hatása alatt vagyok. Köszönöm elsősorban Mironnak és feleségének, továbbá mindenkinek a támogatást.”
 • „Tiszta szívből ajánlom mindenkinek Hajnalka és Tamás segítségét. Megtapasztaltam már, hogy mit tudnak. Sok mindent tanultam én is Tamástól.”
 • „Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet Tamásra. Nagyon szerettem volna megtanulni, kezelni, közelebb jutni a magasabb intelligenciához és kapcsolatban lenni vele, új tapasztalatokat szerezni, ezért jelentkeztem a tanfolyamra.”

Fedezd fel és fejleszd ki a benned rejlő csodás képességeket!

— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu