Mironseminars.eu

Előző Életek Szeminárium

Minden korábbi életünkben tanultunk valamit, és ezt a tudást magunkkal hozzuk, mert átöröklődik inkarnációkon át. Mindaz, amit készség szintjén megtanultunk és alkalmaztuk, mint a hétköznapokban is használható tudást, az most is itt van velünk, ebben az életünkben is.

4 napos Előző Életek szeminárium 

A tanfolyam célja az előző életekről szerezhető tudás és emlékanyag felszínre hozása. 
A szeminárium elmélete és gyakorlata ezen tudásokra és emlékekre fókuszál, ezek az emlékek sokat segíthetnek jelen életünk kiteljesítésében. Oldásokkal és speciális gyakorlatokkal férünk hozzá ehhez a tudáshoz.

Megtapasztalás

Előző életeink emlékeit és tudását megtapasztalni és átemelni ebbe az életünkbe, különleges élményt nyújt számunkra.
Learn more

Harmónia

Jelen életünk könnyebbé és harmonikusabbá válik, ha a korábbi életeinkben megszerzett tudást áthozzuk mostani életünkbe.
Learn more

Intuíció

Intuíciónk segítségünkre tud lenni abban, hogy az előző életekből mélyen bennünk lévő, rejtett tudáshoz könnyebben hozzáférjünk és alkalmazni tudjuk mostani életünkben.
Learn more

Szemlélő

Szemlélőként magától értetődően fogjuk tudni használni az előző életekből átvett tudást, ami segítségünkre lesz életünk minden területén.
Learn more
A képzésen egyrészt megtanulunk az előző életekbe „utazni”, ill. előző életeink jelen életben is meglévő rezgéseit felismerni. 

Másrészt az előző életek emlékeit felidézzük és átélve rezgéseit a készségszintű tudást áthozzuk, hogy ebbe az életbe is megélhetővé és alkalmazhatóvá tudjuk tenni. Ezzel is könnyebbé téve jelen életünket.

Előző Életek szeminárium technikai részletei:

Az Előző Életek Szeminárium 4 napos, jellemzően cs-p (10-től -17-ig)   és hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk. 

A változtatás jogát fenntartjuk.) A részletekért keresd oktatásszervezőnket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes tanfolyamok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken a szemináriumokon rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz az Előző Életek szeminárium? 

99.000.- Ft
Az Előző Életek szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazást önállóan szervezendő!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>
Kosárba
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu