Mironseminars.eu

ESP - Extraszensz

Az úgynevezett extraszensz, paranormális, vagy pszichotikus képességek nem elvont, vagy különleges képességek, mindenkiben benne vannak. Bárki képes ezekre ráérezni és használatukat gyorsan megtanulni.

4 napos ESP - Extraszensz szeminárium személyes részvétellel

A magas szintű intuíció és érzékelés természetes a tudatos ember számára. Az extraszenz érzékelés szeminárium a paranormálisnak tartott képességek tudatos megértéséhez és azok alkalmazásához ad elméleti és gyakorlati útmutatást. 

Mindezt misztika, ezoterika és ködösítés nélkül, a mindennapokban azonnal használható tudásként adjuk át!

Megtapasztalás

Saját extraszenz képességeink megtapasztalása felszabadít bennünket és tudatosabbá válunk általa a mindennapokban.
Learn more

Harmónia

Extraszenz képességeink megismerése és azok hétköznapi használata által harmonikussá válik életünk.
Learn more

Intuíció

Az extraszenz képességek birtokában intuíciónk természetesen nyilvánul meg életünk minden területén, és ad segítséget a nehéz helyzetekben.
Learn more

Szemlélő

Életünk eseményeinek szemlélőjévé válunk, ha bátran merjük használni extraszenz képességeinket.
Learn more
Egyszerű, könnyen elsajátítható és hatékony gyakorlatok segítik a résztvevőket, hogy felfedezzék magukban és ráérezzenek ezekre a csodás, belsőnkben rejtező lehetőségekre. 

Az egyedülálló és hatékony gyakorlatok az extraszenz érzékelés legmagasabb szintjét teszik lehetővé a számunkra.

 A jelentkezők megtanulják a médiumi érzékelés és képességek használatát a mindennapi kommunikációban, kapcsolatokban, valamint a belső látás magas szintű használatát.

ESP - Extraszensz rendezvény technikai részletei:

Az ESP - Extraszenz 4 napos rendezvény, jellemzően cs-p (10-től -17-ig) hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) tartó elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk. 

(A változtatás jogát fenntartjuk.) A részletekért keresd oktatásszervezőnket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes rendezvények mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken a szemináriumokon rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz az ESP -  Extraszensz szeminárium? 

99.000.- Ft
Az ESP -Extraszensz szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazást önállóan szervezendő! 

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>
Kosárba
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu