Rólam

Prof. hc. Dr. h.c. GYŐRY-VARGA TAMÁS MIRON PhD. 

Több diploma megszerzése után huszonévesen találkoztam mesteremmel, akitől keleti (yunáni) orvoslást és népi gyógyászatot tanultam, és ami a legfontosabb, hogy hozott, veleszületett képességeimet megfelelően megtanultam használni. 7 éven át éltem mellette és jártam vele a világot. 

Miután mellette befejeztem tanulmányaimat, hazajöttem és további tanulmányok mellett nemzetközi kutatási és oktatási projektekbe kapcsolódtam. Professzoriátusomat és doktorimat amerikai német és Magyar egyetemeken szereztem teológiából, és pszichológiából. 6 idegen nyelven beszélek. Házas vagyok, feleségemmel közösen, együtt dolgozunk.
Komplementer-gyógyászattal huszonöt éve foglalkozom, kutatási, fejlesztési projekteken most is dolgozom. Célom a keleti gyógyászat több ezer éves tudatosságát a modern tudománnyal szintézisben és integráltan egyszerű eszközökben és készülékekben átadni és elérhetővé tenni a nyugati ember számára. Egy korábbi találmányom már évek óta jelen van a nemzetközi piacokon is, Smart Therapy Disc néven. 

Az egyszerű, tudományosan is visszaigazolt eszközzel a szervezet saját részecskeáramlását akadálymentesítve, harmonizálva elindítjuk az öngyógyító folyamatokat és így segítjük hozzá a szervezetet a gyógyuláshoz, a lelki és szellemi fejlődéshez. Persze a kutatói és fejlesztői tevékenységemet azóta is folytatom, jelenleg is több új termék előkészítése és piacra vezetése van folyamatban.

Gyógyítói gyakorlatom vezetett rá, hogy a test gyógyulásánál messze fontosabb embertársaink számára a tudati gyógyulás és felemelkedés, a tudatosság megszerzése, annak gyakorlati alkalmazása, és mindennapjainkba történő beillesztése. A legegyszerűbb és ugyanakkor leghatékonyabb rendszert keresve ennek átadására az utóbbi néhány évben egy önnálló, független tanfolyamot alakítottam ki feleségemmel együtt dolgozva. 

Cél, hogy a legalapvetőbb szintekről elindulva, tudatosan megértve álljon össze a résztvevőkben a kép a legmagasabb szintű információkig a tudatosságról, akár még azok számára is, akik tapasztalattal még nem rendelkeznek, és előtte semmi ilyen fajta képzésben sem vettek részt. A tanfolyam lényeges eleme, hogy egyszerű, könnyen érthető módon adja át a sikeres élet gyakorlásához szükséges alkalmazott pszichológiai, filozófiai, parapszichológiai, metafizikai és egyéb tudományos ismereteket, széleskörű tapasztalati megélésekkel és mindennapi szinten bárki számára gyakorolhatóan.

Ez valamilyen vallás vagy szekta?

Misztikamentesen, vallásoktól és mindenfajta ideológiáktól szabadon segítek az embereknek és adok olyan alapokat, melyekre építkezve meglelhetik a helyüket és megtalálják válaszaikat. 

Mindezt a megtapasztalásokra és gyakorlatra építve egy intenzív, az addigi életet megváltoztató, felemelő, egy életre szóló élményeket és erőt adó folyamattá formálva lehetőséget kapnak a résztvevők, hogy megtalálják a boldogságukat, anyagi és szellemi téren is gyarapodhassanak. Ezeken a 10-16 fős, kiscsoportos tanfolyamokon az elmúlt években mintegy ötezren vettek részt.
A tanfolyamok során egységes tapasztalat a változás, a felébredés a tudatosságra, s annak belső erejére támaszkodva a gyógyulás, az élet-útra és életfeladatra lelés.
 A folyamat közben megélt meditációk, tudatos magunkra figyelés, a belső béke felfedezése, a nyugalom és belső egyensúly tartós megélése, a negatív gondolatok és indulatok feletti hatalomra jutás, a lélek és az elme tudatos kezelése egy életre motivációt jelent. A tanfolyamok egységes rendszere további képzésekkel egészül ki, mindazok számára, akik tovább szeretnének tanulni, fejlődni. Exclusiv környezetben, válogatott kis csoportokban folynak a képzések. Nem hírdetjük a tanfolyamokat, kizárólag meghívással vagy ajánlással érkeznek a hallgatók, általában befolyásos és vállalkozói körökből.

A hallgatók a megélhető legmagasabb tudatszintekre jutva hozzáférnek az u.n. extrasense és suprasense képességekhez is (pl.: retrokognició, prekognició, röntgenlátás, ESP, távolbalátás, tudati gyógyítás, teremtés, akaratátvitel, telepátia), erőt merítve a mindennapi sikeres élethez, valamint szellemi, mentális hatalomhoz is jutnak. Az ilyen emberek pedig nemcsak önmagukat, de életükkel egyben a környezetüket is felemelik.

Az elmúlt években több európai országban is folyamatosan tartottam előadásokat és tanfolyamokat. Magyarországon és Szlovákiában folyamatosan futnak tanfolyamaink, valamint Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Romániában, Ausztriában és Svájcban.

— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu