Korábbi szeminárium
hangfelvételei elérhetőek
Mironseminars.eu

Bőség tudatossága

Mindenki vágyik az anyagi bőségre. De vajon, miért élünk mégis szükségben?
A bőséghez eljutni tanulással, tapasztalással, és tudatállapotunk megváltoztatásával lehet!
A bőség megértése - egyszerűen és világosan!

2 Napos Bőség szeminárium személyes részvétellel

A bőség nemcsak az anyagi bőséget jelenti. Életünket élhetjük bőségben és szükségben egyaránt. Csak rajtunk múlik, hogy melyiket választjuk. 

Ennek a szemináriumnak a célja, hogy a bőség és a teremtés alapfogalmaival megismerkedjünk és megértsük, hogyan tudjuk megteremteni a bőséget a mindennapokban, életünk minden területén.

Megtapasztalás

Ezen a szemináriumon a gyakorlatban tapasztalhatod meg az életed minden területére kiterjedő bőség élményét és tudatosságát.
Learn more

Harmónia

A bőség harmóniáját egy másik, egy új tudatállapotban tudod igazán megélni. A képzésen megtanulhatod, hogyan építheted ezt be a hétköznapjaidba.
Learn more

Intuíció

Ha merünk hagyatkozni az intuíciónkra, sokszor ad segítséget abban, hogyan teremtsük meg életünk minden területén a bőséget.
Learn more

Szemlélő

A bőség megteremtésében is a legnehezebb semlegesnek, szemlélőnek megmaradnunk, mert nagyon erősek a szükséghez kötődő tanult, negatív érzelmeink.
Learn more

A belső csend és a bőség

A bőség egy tudatállapot, melynek eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a belső csend.

Ezen a szemináriumon speciális gyakorlatok és meditáció segítségével el tudod sajátítani a tudatosság és a spiritualitás azon eszközeit, melyek hatékonyan segíthetik mindennapi teremtő folyamataidat.

A tanfolyamon megszerezheted azt a gyakorlati és elméleti tudást, ami hozzá segít ahhoz, hogy a saját bőségedet félelmek és blokkok nélkül tudd megteremteni!

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz a Bőség tudatossága szeminárium? 

32.000.- Ft
A Bőség tudatosságba szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 450 euro-ba kerül. Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedüláló 32.000.- forintos áron legyen elérhető.
2 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Budapesten kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A szeminárium nem ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>
Kosárba

Bőség szeminárium Hanganyaga

Less be a kulisszák mögé, milyen is egy Miron Bőség tudatossága szeminárium! Korábbi képzések hangfelvételét tudod meghallgatni, hogy bizonyosságot szerezhess - hogy ez e a Te utad.

A hangfelvételek a MironLife Academy zárt felületén érhetőek el. Az ár nem tartalmaz sem személyes találkozókat, sem gyakorlati útmutatást, sem a szeminárium feladatinak pontos kivitelezését és mentori segítséget sem. 

A MironLife Academy online felvételeinek segítségével megérthetsz összefüggéseket és ha figyelmesen végigkíséred az anyagot - akár rá is érezhetsz a lényegre - megnyílhatnak benned a kapuk. A hangfelvételekhez örökös lesz a hozzáférésed, amelyet le is tölthetsz, hogy offline módban is tudd hallgatni ezeket.
29.000.- Ft
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu