Mironseminars.eu

Erő Szeminárium

Az ERŐ nem az energiáról szól, hanem semleges, tudatos mezőként van jelen és tölti ki Univerzumunkat. Az ERŐ-t nem lehet uralni, de ha készen vagyunk rá, Ő uralhatja testünket, lelkünket és elménket.

4 napos erő szeminárium személyes részvétellel

Az ERŐ hatalma teremt és tartja fent az Univerzum EGYségét. Akit befogad, annak életét csodákkal teli képességekkel tölti fel. 

Az ERŐ állapotában az ember az ERÉNYEKET éli. Ez egy megváltozott tudatállapot, melyben az ERŐ csodás dolgokat képes teremteni általunk. Tartósan, életvitel szerint élhető.

Megtapasztalás

Az ERŐ megtapasztalása az életünkben nem kiváltság, hanem egy olyan tudatállapot, ami megtanulható és elsajátítható.
Learn more

Harmónia

Az ERŐ maga a harmónia. Minden vele kezdődik és minden általa teremtődik, áthatja és kitölti Univerzumunkat.
Learn more

Intuíció

Az intuíció természetesen nyilvánul meg életünkben, ha képesek vagyunk átadni magunkat az ERŐ-nek, hogy Ő uralhassa testünket, lelkünket és elménket.
Learn more

Szemlélő

Állandó szemlélővé válunk, ha átjár bennünket az ERŐ, és hagyjuk, hogy Ő formáljon, alakítson és vezessen bennünket.
Learn more
Az ERŐ folyamataiba bekapcsolódni csak a semleges, szelíd és tudatos ember képes.  Az ERŐ-t nem tudjuk sem birtokolni, sem irányítani. 

Az ERŐ-nek csak átadni tudjuk magunkat. Az Erő Szemináriumon sok gyakorlaton keresztül érzünk rá és tanuljuk meg mindazt, ami segít megélni az ERŐ hatalmát. Az ERŐ megjelenése életünkben mindig Dharmikus, és az EGYSÉG érdekei mentén alakít, formál, majd vezet minket a mindennapokban.

Erő szeminárium technikai részletei:

Az ERŐ Szeminárium 4 napos, jellemzően cs-p (10-től -17-ig) hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk. 

(A változtatás jogát fenntartjuk.) A részletekért keresd oktatásszervezőnket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes tanfolyamok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken a szemináriumokon rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz az erő szeminárium? 

99.000.- Ft
Az erő szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazást önállóan szervezendő!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>
Kosárba
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu