Mironseminars.eu

Tudati Gyógyítás Szeminárium

Alapja nem energetikai, hanem információs és tudati rendszer. A tudati gyógyítás ősi tudáson alapuló, hatékony, érintés nélküli gyógyító technikák összessége.

4 napos Tudati Gyógyítás szeminárium személyes részvétellel

A tudati gyógyászat az energetikai gyógyászat csúcsa, ahol azonban érintés és energia átadás/átvétel nélkül leszünk képesek fájdalmat és gyulladást csillapítani és a szervezet saját áramlásait helyreállítva az öngyógyító folyamatokat élénkíteni. 
Szemináriumunk részletes rálátást ad ezen ősi gyógymódok elméleti hátterére és az egyedülálló gyakorlatoknak köszönhetően több módszert a 4 nap alatt el is sajátíthatnak a hallgatók.
Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne családtagjain, embertársain segíteni, vagy épp csak önmaga gyógyulni!

Megtapasztalás

Megtapasztalhatjuk tudatunk rendkívüli erejét, mellyel hatással tudunk lenni egészségünkre, környezetünkre, sőt életünk valamennyi területére.
Learn more

Harmónia

Ennek a tudásnak, és ezeknek a technikáknak a birtokában harmonizálni tudjuk nemcsak a saját, hanem családtagjaink és barátaink testi működését is.
Learn more

Intuíció

Ezen ismeretek hozzásegítenek ahhoz, hogy intuitív módon tudjunk hozzájárulni testünk egészséges működéséhez, legyen szó mozgásról, táplálkozásról vagy regenerálásról.
Learn more

Szemlélő

Szemlélőként még inkább hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy ezen ősi technikákat megfelelően tudjuk alkalmazni az élet bármely területén.
Learn more
A sokszor apákról fiúkra öröklődő ősi tudásra gyorsan és könnyen ráérezhetünk, így hamar megtanulhatjuk ezeket a biztos és bevált technikákat! Ősi tudás révén ez mindenkiben ott van, mindenki képes rá.

Ez a tanfolyamunk már gyakorló és tapasztalt terapeuták körében is közkedvelt, mert nagyon jól ötvözhető, beemelhető már meglévő technikákba, így azok hatékonyságát is erősíti.

Tudati Gyógyítás szeminárium technikai részletei:

A Tudati Gyógyítás Szeminárium 4 napos, jellemzően cs-p (10-től -17-ig) hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk. 

(A változtatás jogát fenntartjuk.) A részletekért keresd oktatásszervezőnket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes tanfolyamok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken a szemináriumokon rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz az Tudati Gyógyítás szeminárium? 

99.000.- Ft
A Tudati Gyógyítás szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazást önállóan szervezendő!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>
Kosárba
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu