Mironseminars.eu

Kapcsolat a Szellemvilággal Szeminárium

Végre tisztán láthatunk és eligazodhatunk a szellemvilágról alkotott megannyi teória és iskola tanításai között. A szellemvilág tiszta lényeivel kerülve kapcsolatba életünk kiteljesedhet és egy újabb szintre emelkedhet.

4 napos Kapcsolat a Szellemvilággal szeminárium 

Ezen a szemináriumon végig vesszük az összes idevonatkozó tudást és ismeretet. Ugyanakkor gyakorlati és tiszta, tudatos betekintést nyerünk ebbe a földöntúlinak tűnő világba. 
A tudomány és az ezotéria határmezsgyéjén, misztika nélkül, lehetőségünk lesz még teljesebben megérteni és felfogni a Szellem és az ego viszonyát.

Megtapasztalás

A Szellemvilág megtapasztalása, megértése és a velük való kapcsolódás felszabadítja elménket és életünket.
Learn more

Harmónia

A Szellemvilág megismerése és a velük való együttműködés harmonikusabbá, könnyebbé és félelemmentesebbé teszi életünket.
Learn more

Intuíció

Saját Szellemünk és a Szellemvilág az intuíción keresztül képes üzenni nekünk, hogy egyszerűbben tudjunk élni.
Learn more

Szemlélő

A Szellemvilággal csak az elme csendjében, szemlélőként tudunk kommunikálni és kapcsolatot tartani.
Learn more
Megismerjük a halott-látás mikéntjeit is és a halottakkal való kommunikációt, és átsegítésüket a Fénybe. Találkozunk felemelkedett Segítőkkel, angyalokkal, magasabb Rendek képviselőivel, tanítóival.

A felébredő ember hatalma itt válik teljessé, mert az egot és a polaritást túllépve tényezővé válunk a szellemvilágban, amely felismer és elismer minket a Szellemünk és Dharmánk szerint.

Kapcsolat a Szellemvilággal szeminárium technikai részletei:

A Kapcsolat a Szellemvilággal Szeminárium 4 napos, jellemzően cs-p (10-től -17:00-ig) hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk. 

A változtatás jogát fenntartjuk.) A részletekért keresd oktatásszervezőnket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes tanfolyamok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken a szemináriumokon rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz a Kapcsolat a Szellemvilággal szeminárium? 

99.000.- Ft
A Kapcsolat a Szellemvilággal szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazást önállóan szervezendő!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>
Kosárba
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu