Korábbi szeminárium 
hangfelvételei elérhetőek
Mironseminars.eu

Párkapcsolat tudatossága

Mindenki szeretne boldog párkapcsolatban élni. De vajon, miért olyan nehéz?
A párkapcsolat egy ÚT önmagunkhoz, tanulni, tapasztalni, gyakorolni és fejlődni lehet és kell is benne!
A másik megértése és elfogadása – ez a titok lényege!

2 Napos párkapcsolat tudatossága szeminárium személyes részvétellel

A párkapcsolat lehet egy szenvedésekkel teli, fájdalmas és küzdelmes kapcsolat, de lehet egy boldog, harmonikus, felszabadult kapcsolódás is. Csak rajtunk múlik, hogy melyike választjuk. Ez a képzés segítséget nyújt abban, hogy ráeszmélj arra, hogyan tudsz eljutni önmagad megismeréséhez a párkapcsolaton keresztül.
A jól működő párkapcsolatok felemelnek, feltöltenek, így szabad, tiszteletteljes együttműködésben élheted az életed.

Megtapasztalás

Ezen a szemináriumon a gyakorlatban tapasztalhatod meg azt a minőségi kapcsolódást, ami a boldog párkapcsolat alapja.
Learn more

Harmónia

A párkapcsolat harmóniája, tudatos létünk egyik alappillére. Az előadás kulcsot ad a kezedbe, hogy ezt te is megélhesd az életedben.
Learn more

Intuíció

Az intuíció a párkapcsolat nélkülözhetetlen velejárója. Sokszor ad segítséget a másik megértésében és elfogadásában, ami minden párkapcsolat alapja.
Learn more

Szemlélő

A párkapcsolatban a legnehezebb semlegesnek, szemlélőnek maradnunk, mert nagyon erős a másik iránti érzelmi kötődésünk.
Learn more

Félelmek és blokkok nélküli kapcsolódás kulcsa

Életünk során a társadalomban elkerülhetetlen a másokkal való kommunikáció és kapcsolódás. Ez az alapja a párkapcsolatoknak is. A Párkapcsolat tudatossága szeminárium lehetőséget ad arra, hogy elvezesd magad a boldog párkapcsolathoz!

Itt megszerezheted azt a gyakorlati és elméleti tudást, ami a konfliktusmentes, félelmek és blokkok nélküli kapcsolódás kulcsa!
A sok oldásra, és meditációra épülő gyakorlat hozzájárul ahhoz, hogy megértsd és megtapasztald a benned és a társadban zajló érzelmeket, és ezáltal megismerd önmagad, és könnyebben el tudd fogadni a párodat.

Így a hamis, célt tévesztett érzelmeken alapuló kötődéseket és kötéseket el tudod engedni, és képes leszel megélni egy boldog, harmonikus párkapcsolatot.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz a Párkapcsolat  tudatossága szeminárium? 

32.000.- Ft
A Párkapcsolat tudatosságba szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 450 euro-ba kerül. Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedüláló 32.000.- forintos áron legyen elérhető.
2 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Budapesten kerül megrendezésre.
Az ár az képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A szeminárium nem ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>
Kosárba

Párkapcsolat tudatossága szeminárium hanganyag

Less be a kulisszák mögé, milyen is egy Miron Párkapcsolat tudatossága szeminárium! Korábbi képzések hangfelvételét tudod meghallgatni, hogy bizonyosságot szerezhess - hogy ez e a Te utad.

A hangfelvételek a MironLife Academy zárt felületén érhetőek el. Az ár képzés nem tartalmaz sem személyes találkozókat, sem gyakorlati útmutatást, sem az esemény feladatinak pontos kivitelezését és mentori segítséget sem. 

A MironLife Academy online felvételeinek segítségével megérthetsz összefüggéseket és ha figyelmesen végigkíséred az anyagot - akár rá is érezhetsz a lényegre - megnyílhatnak benned a kapuk. A hangfelvételekhez örökös lesz a hozzáférésed, amelyet le is tölthetsz, hogy offline módban is tudd hallgatni ezeket.
29.000.- Ft
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu