Korábbi szeminárium
hangfelvételei elérhetőek
Mironseminars.eu

Szeretet tudatossága

Egy szeminárium az ember által megélhető legtisztább és legmagasabb tudatszintről, a szeretetről, és annak tudatos megéléséről.Az elmélyült gyakorlatokra épülő képzés megismertet a szeretettel kapcsolatos pszichológiai, parapszichológiai, teológiai és emberi fogalmak valós értelmével. Ezáltal képesek leszünk felismerni a szeretet valódi minőségét és megtapasztalni, annak tudatosságát.

2 Napos szeminárium a szeretetről

Ez a képzés lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalhassuk az ember által a fizikai síkon elérhető legmagasabb rezgésszintet, a SZERETETET.
Az elmélyült oldásokra, és meditációkra épülő gyakorlat megismertet bennünket a szeretet különböző minőségeivel (önszeretet, sexus, eros, filia, agapé, elfogadás, elengedés, stb).
Így a megtévesztő, célt tévesztett szeretetnek tűnő kötődéseket és kötéseket el fogjuk tudni engedni, és képesek leszünk átlépni rajtuk. Ezáltal felszabadulunk.

Megtapasztalás

Ezen a szemináriumon megtapasztalhatjuk és tudatosan megélhetjük, az ember által megélhető legtisztább és legmagasabb tudatszintet, a szeretetet.
Learn more

Harmónia

A szeretet a lélek esszenciája, melyet, ha tudatosan élünk meg, akkor életünk minden területét harmóniában és boldogságban élhetjük meg.
Learn more

Intuíció

A Szeretet és az Intuíció kéz a kézben járnak. A szeretetben élő embernek természetes a intuitív cselekvés.
Learn more

Szemlélő

Annak az embernek, akit eltölt a szeretet, magától értetődő a semleges, szemlélő jelenlét. Életét áthatja az elfogadás.
Learn more

Felismerjük a valódi szeretet minőségét

Egy szeminárium az ember által megélhető legtisztább és legmagasabb tudatszint, a szeretet tudatos megéléséről.

Felismerjük a valódi szeretet minőségét és tudatosságát. Így a megtévesztő, célt tévesztett szeretetnek tűnő kötődések és kötések átlépésével felszabadulunk. Oldásokkal, meditációkkal!

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz az Szeretet tudatossága szeminárium? 

 32.000.- Ft
A Szeretet tudatossága szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 450 euro-ba kerül. Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedüláló 32.000.- forintos áron legyen elérhető.
2 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Budapesten kerül megrendezésre.
Az ár az képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A szeminárium nem ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>

Szeretet tudatossága szeminárium hanganyaga

Less be kulisszák mögé, milyen is egy Miron Szeretet tudatossága szeminárium!  Korábbi képzések hangfelvételét tudod magadévá tennei, hogy bizonyosságot szerezhess - hogy ez e a Te utad. 

A hangfelvételek a MironLife Academy zárt felületén érhetőek el. Az ár nem tartalmaz személyes találkozókat, sem gyakorlati útmutatást sem az előadás feladatinak pontos kivitelezését valamint mentori segítséget sem. 

A MironLife Academy online felvételeinek segítségével megérthetsz összefüggéseket és ha figyelmesen végigkíséred az anyagot - akár rá is érezhetsz a lényegre - megnylhatnak benned a kapuk. A hangfelvételekhez örökös lesz a hozzáférésed, amelyet le is tölthetsz, hogy offline módban is tudd hallgatni ezeket.
29.000.- Ft
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu