Mironseminars.eu

Telepátia Szeminárium

Mindenki egy telepatikus képességgel születik, csak a tudatosság hiánya, a szkepticizmus és az általános társadalmi nézetek miatt sok ember akadályozva van, hogy képes legyen használni ezt az ajándékot. Gyere szabadítsd fel ezt az intuitív képességedet.

4 napos Telepátia szeminárium 

A tanfolyam célja a telepátia elméleti és gyakorlati megismerése, fogalmainak és működésének tisztázása és gyakorlati alkalmazásához szükséges készség elsajátítása. 
Intenzív gyakorlatok segítenek a telepatikus képességeink felszínre hozatalában és a hozzá szükséges tudatállapot elérésében és megtartásában. Nemcsak látni leszünk képesek a többiek gondolatait, hanem azokat átadni és közvetíteni is fogjuk tudni.

Megtapasztalás

A szavak nélküli kapcsolatteremtés megtapasztalása és használata ugyanúgy része lehet éltünknek, mint a szavakkal történő kommunikáció.
Learn more

Harmónia

A szavakon túli információcsere egy sokkal tisztább, harmonikusabb és félreértésektől mentes kommunikációt tesz lehetővé embertársainkkal.
Learn more

Intuíció

Intuíciónk nagy segítségünkre tud lenni a telepátia mindennapi alkalmazásában és gyakorlásában.
Learn more

Szemlélő

Szemlélőként magától értetődően fogjuk tudni használni telepatikus képességeinket, nemcsak emberi kapcsolatainkban.
Learn more
A telepátia művészete egy hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé. Az állatok esetében meg tudod érteni a szükségleteit és az igényeit a szeretett állatnak, mintha ember volna. 

A képesség csúcsa a nagy távolságú kommunikáció és a fajok közti fejlett kapcsolatteremtés, mely mind része a tanfolyamnak.

Telepátia szeminárium technikai részletei:

A Telepátia Szeminárium 4 napos, jellemzően cs-p (10-től -17-ig) hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk. 

(A változtatás jogát fenntartjuk.) A részletekért keresd oktatásszervezőnket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes tanfolyamok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken a szemináriumokon rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.

Mennyibe kerül, és mit tartalmaz a Telepátia szeminárium? 

99.000.- Ft
A Telepátia szeminárium, a nemzetközi viszonylatban 990 euro-ba kerül. Azonban Miron szívügye, hogy a Magyar nyelvi környezetben - egy egyedülálló 99.000.- forintos áron legyen elérhető.

4 napos elfoglaltságot jelen a számodra az esemény, mindezt egy nyugodt, kultúrát környzetben - legtöbbször Szécsényben kerül megrendezésre.
Az ár a képzés tiszteletdíját tartalmazza, a megjelölt helyszínen.

Figyelem: A rendezvény ottalvós! Az utazás, étkezés és a szállás mindenki számára önköltséges, de a szállás és étkezés általunk szervezett és a rendezvény díján felül fizetendő! (Cirka 100 ezer ft/fő/4 nap költséggel kalkuláj) Az utazást önállóan szervezendő!

Amennyiben szeretnél belevágni életed legnagyobb kaladjába - jelenkezz és oktatásszervező kollégánkkal megbeszélheted a számodra még nyitotott kérdéseket!

A soron következő rendezvényünk részleteit az képzési naptárban nézheted meg >>
Kosárba
— A hatékony tudati eszköz —
Minden jog fenntartva © 2024 MironSeminaers.eu  
crossmenu